IL Holeværingen arrangerer Rema1000 Håndballskolen i vinterferien!

I samarbeid med Norges Håndballforbund og REMA 1000 har vi gleden av å arrangere håndballskole for alle 1.-7. klassinger i vinterferien!

Håndballskolen er et tilbud for alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye de kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy! Det er trenere og spillere fra IL Holeværingen som er instruktører på håndballskolen.

Deltageravgiften er på 200kr. Om dere har økonomiske utfordringer finnes det gode støtteordninger, ta kontakt med DL@ilh.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Håndballskolen arrangeres i vinterferien (uke 9), og varer fra Mandag – Onsdag 09:00 – 15:00 alle dagene. Barna kan levers fra 08:30 og må hentes senest 15:30. Alt av aktivitet vil foregå i Holehallen og klubbhuset på Svendsrudmoen.

Det vil bli servert lunsj, frukt og smoothie hver dag, i tillegg vil alle deltagere på REMA 1000 håndballskolen få en utstyrs pakke med drakt og håndball, samt et diplom på skolens siste dag! Deltagere må ha med seg egne håndballsko/gymsko som ikke sverter.

Påmeldingen gjøres gjennom NHF sitt påmeldingssystem her, her velger du Region Sør og IL Holeværingen som arrangørklubb!

Har du spørsmål – ta kontakt med Sebastian Troupe (DL@ILH.NO/91527473)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *