Rutine ved fellesbestillinger til Sandberg Sport

Holeværeingen

Rutine som skal følges ved fellesbestillinger av Nike-produkter og treningsdresser til Sandberg Sport:

  • Hver gruppe utnevner en eller to kontaktpersoner som forestår bestilling. Det er i praksis lagleder, men kan avtales med en annen om det er ønskelig.
  • Det innhentes bestilling fra aktuelt lag med aktuelle størrelser.
  • Bestilling sendes Sandberg Sport v/Steffen Mob: 41402710 – mail: sandberg@sport1.no
  • Når produktet er ferdig varsler Sandberg Sport nevnte kontaktperson og varene hentes samlet på Hvervenkastet.
  • Produktet tas med på trening for utlevering til utøver.
  • Faktura fra Sandberg Sport sendes den aktuelle gruppe som betales av gruppa. Det betyr lagleder må samle inn penger for draktene og gjøre en felles bestilling.
  • Innkrevingsmåte fra foreldre velger hver gruppe på sin måte.

Denne type bestilling gir 30 % rabatt på dressene. Dressene må eventuelt prøves hos Sandberg Sport. Alternativt må lagleder kommunisere til sitt lag at den enkelte bestiller dress fra Sandberg Sport direkte. I så fall skal man få 20 % rabatt på dressene. Det skal etter hva styret har fått opplyst, være ca kr 65 som skiller disse rabattsatsene.

Det har til nå tatt tid hos Sandberg Sport pga. en misforståelse/feil i bestillingene mellom fotball og håndball. Om lagene velger å sørge for bestilling av dresser nå eller vil vente til høsten eller la den enkelte bestille fra Sandberg Sport direkte, overlater vi til laglederne å bestemme.

Vi minner også om at alle medlemmer skal få 20% på alle kjøp (fullpris) av artikler som er relatert til trening/den idretten de bedriver. Derfor også at man skal få 20% også på treningsdress ved direktebestilling i butikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *